Despre noi

DIAMANT SERVIMPEX SRL este o societate cu capital privat romanesc, avand magazin de desfacere si prezentare in Otopeni.

Suntem un partener serios si puternic in ceea ce priveste comercializarea de produse sanitare, feronerie, electrice, chimice si gospodaresti. Tot ce ai nevoie pentru casa si gradina sub acelasi acoperis.

Firma noastra a fost infiintata in 1992, acumuland astfel o experienta de peste 21 de ani in domeniu.

Inca de la inceput ne-am bazat pe exprienta si profesionalismul partenerilor nostri:  BOSCH, VALROM, FABRYO, DEN BRAVEN, ZDS GROUP, VENUS DSH, TIEMME SISTEMS, INTEHNO.

Suntem primul magazin de profil din Otopeni. La temelia business-ului se afla profesionalismul angajatilor si partenerilor sai, incercand sa satisfaca nevoile tuturor clientilor. S-a adaptat cerintelor pietii si, astfel, si-a extins spatiul comercial si a diversificat gama de produse.

Preturile practicate reflecta calitatea produselor comercializate. Personalul ofera sprijin si consultanta de specialitate, fiind mereu la dispozitia clientului. Daca sunt produse ce nu se regasesc in magazinul nostru, dar clientul le doreste, se aduc pe baza de comanda in cel mai scurt timp.

Daca ai nevoie de consultanta in achizitionarea produselor noastre, specialistii Toolmart iti stau la dispozitie la numarul de telefon 021.351.04.07.