Politica de livrare și returnare

Informatii livrare

In Bucuresti si in Tara livrarea se face contra cost de catre:

  • Echipa de Livrari Diamant Toolmart, pe o raza de 30 de kilometri in jurul Bucurestiului;
  • Serviciul de Curierat la nivel National pentru restul zonelor din Romania.

Timp de livrare produse

Pentru produsele existente pe stoc, termenul de livrare este de 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care produsul dorit nu se afla pe stoc, te rugam sa ne contactezi prin e-mail sau telefon, pentru a-ti comunica termenul de livrare corespunzator.

Informatii returnare produse

Conform Ordonantei nr. 34 din data de 04 iunie 2014 si conform Legii nr. 51 din data de 21 Ianuarie 2003, “Consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Poti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

  1. Produsele sunt impachetate in ambalajul original. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;
  2. Produsele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Produsele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
  3. Pentru a putea fi returnata, comanda trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care ti-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice  alte documente care ti-au fost predate;
  4. Daca nu detii toate aceste documente, nu vei putea returna produsul.

Suntem obligati sa iti rambursam contravaloarea comenzii, in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produselor de catre tine.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la Showroom-ul din Otopeni, Str. Calea Bucurestilor, Nr. 96.

Avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de transportul si manipularea efectuate de catre client.

Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii SC Diamant Servimpex SRL, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.